​Tandklinik med en rar atmosfære

Tandlægehuset i Herning er den rigtige tandklinik, når du søger kvalitet i tandplejen, højt serviceniveau og god behandling. Hos Tandlægehuset er vi kendt for at yde høj service og tage os godt af vores patienter.

Vores tandklinik har en rar og afslappet atmosfære, og vi tager os tid til at tale med patienterne, og tilstræber altid at gøre besøgene rarest mulige. Desuden er vi dygtige, og har et højt fagligt niveau og en stor erfaring.

Velfungerende og erfarent team på vores tandklinik

Vi er tre tandlæger, og vores tandklinik har ligget i byen siden 1984, men vores erfaring rækker endnu flere år tilbage. Sammenlagt arbejder vi en halv snes mennesker på tandklinikken, idet vi har tandplejere, tandteknikere og klinikassistenter.

Vi er et velfungerende team, der har forstand på vores arbejde. Vi gør en stor indsats for at holde et højt niveau som tandklinik, og det er lige fra den daglige omgangstone til den faglige ekspertise.​​

Fagligt engagement med fokus på nyeste forskning

Vi sørger for løbende efteruddannelse af samtlige medarbejdere. Vi har fokus på samarbejde på tværs af faggrupper, og vi evaluerer konstant vores arbejdsmiljø og materialeforbrug. Vores tandklinik har en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.

Vi har egen kursusvirksomhed, og vores henvisningsfunktion betyder samtidig, at vi scorer højt, når det gælder vurdering af behandlingsmetoder ud fra den nyeste forskning. Kombinationen af stort fagligt engagement samt et uhøjtideligt og humørfyldt arbejdsmiljø gør os til en attraktiv arbejdsplads, og til den perfekte tandklinik for vores patienter.

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til en konsultation på telefon 97 22 07 00 eller ved at skrive på e-mail reception@tandlaegehuset.info.​

​Firmainformation

Tandlæge Lars Rasch

CVR: 75871414

Adresseinformation

Kontaktinformation