Tandlægeskræk mødes med tryghed og forståelse​

Tandlægeskræk er stadig et velkendt problem, selvom børnetandplejen gør en større indsats for at minimere det. Du kan konsultere Tandlægehuset i Herning, hvis du lider af tandlægeskræk. 

Du bør gøre opmærksom på tandlægeskrækken, når du bestiller tid.

Vi tager os altid den tid, som det tager for at skabe tryghed, ligesom vi tager din angst alvorligt. Vi går altid meget op i, at patienterne har det godt, uanset deres synspunkter.

Afslappet atmosfære mildner tandlægeskræk

Vores tandklinik er præget af en rar og afslappet atmosfære, hvor vi tager os tid til at tale med patienterne. Tandlægeskræk består af flere forskellige problemstillinger på samme tid.

​Den reelle angst kan opstå, når man føler sig låst fast i en stol. Den manglende kontrol, frygt for kanyler og angst for selve indgrebet kan minimeres, når du bevarer overblikket og kontrollen.

Vi kan aftale, at vi ikke laver nogle indgreb, når du kommer til tandundersøgelse. Derved kan du komme til undersøgelse og tandpleje uden at skulle frygte noget. 

Her kan vi gennemgå det eventuelle behandlingsforløb, de forskellige alternativer samt priser og betalingsløsninger.

​Det er vores erfaring, at tandlægeskræk bliver mindre, når patienterne har kontrol over forløbet.

Ring for at aftale tid til en indledende konsultation

Du kan ringe for at aftale tid til en indledende konsultation på telefon 97 22 07 00, eller du kan skrive på e-mail reception@tandlaegehuset.info. Du bør oplyse, at du lider af tandlægeskræk, således vi kan planlægge forløbet ud fra dine ønsker og behov.​

​Firmainformation

Tandlæge Lars Rasch

CVR: 75871414

Adresseinformation

Kontaktinformation