Tandkrone af porcelæn ligner en naturlig tand

Hvis du skal have en tandkrone, kan du bestille tid hos Tandlægehuset i Herning. Du kan få en tandkrone, hvis du for eksempel har fået ødelagt din tand i et fald, eller hvis tandens farve er blevet ændret ved en rodbehandling.

Vi placerer din tandkrone på den slebne tand

En tandkrone er normalt lavet af porcelæn, så den ligner en naturlig tand. Den placeres over den ødelagte tand, der slibes til.

​Tandkroner kan også placeres på et implantat, hvis resterne af den oprindelige tand ikke er sund eller stabil. Desuden kan tandkroner placeres på broer, som hægtes på nabotænder eller på implantater.

Desuden kan ældre tandfyldninger underminere en tand, og her er det en god idéat få påsat en tandkrone, før tanden måske knækker på en uhensigtsmæssig måde, således at der ikke længere kan påsættes en krone.

Vores tandklinik har en behagelig, rar og afslappet atmosfære, hvor vi tager os tid til at tale med vores patienter.

​Vi stræber i det hele taget efter at gøre tandbehandlinger så rare som mulige. Dertil kommer, at vi har et højt fagligt niveau, ligesom vi har stor erfaring at trække på.

Ring og bestil tid til en konsultation

Du er velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om tandkroner, men det er altid en god idé at komme til en konsultation, hvis du overvejer en tandkrone. Du kan bestille tid på telefon 97 22 07 00 eller på e-mail reception@tandlaegehuset.info.​

​Firmainformation

Tandlæge Lars Rasch

CVR: 75871414

Adresseinformation

Kontaktinformation