Tandblegning fjerner misfarvning på tænderne

Mange danskere ønsker en tandblegning, men ofte forsøger de sig med alverdens forskellig tandpasta og måske endda med overdreven tandbørstning. Du bør hellere få en korrekt og nænsom tandblegning hos Tandlægehuset i Herning, hvis der er tale om misfarvning fra drikke- og fødevarer.

Få hvidere tænder med tandrensning og tandblegning

En tandrensning fjerner tandsten, plak og bakterier, og derfor drejer tandrensning sig både om udseende og om sundhed, men der kan være misfarvninger, som rensningen ikke kan fjerne. Det er især kaffe, te, rødvin og cigaretter, der misfarver tænderne.

Der kan også være tale om en misfarvning, der slet ikke kan fjernes. Måske er emaljen slidt eller ætset væk, og det kan naturligvis ikke ordnes med en blegning. Vi råder og vejleder dig naturligvis, inden du skal tage stilling til en tandblegning, men tænderne vil altid blive pænere end før.​​ Derfor er det nødvendigt, at vi ser dine tænder inden valg af blegningsmetode bestemmes. 

Du skal være opmærksom på, at dine tænder vil være meget modtagelige for nye farvestoffer i dagene efter en tandblegning. Derefter vil holdbarheden afhænge af dit indtag af blandt andet kaffe, te, rødvin og cigaretter.

​Normalt kan den holde i omkring to-tre år, men behandlingen bør ikke gentages alt for ofte.

Ring til os for at aftale en tid til blegning af tænder

Hvis du ønsker en tandblegning, kan du aftale en tid på vores klinik. Du er også velkommen til at stille spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 97 22 07 00, eller du kan skrive til os på e-mail reception@tandlaegehuset.info.​

​Firmainformation

Tandlæge Lars Rasch

CVR: 75871414

Adresseinformation

Kontaktinformation