Paradentosebehandling bør ske hurtigst muligt​

Paradentosebehandling er nødvendig, hvis en tandkødsbetændelse har spredt sig til det dybereliggende væv omkring tandroden.

​Paradentose er en bakterie, som nedbryder knoglen i kæben og fører til løse tænder. Derfor bør du bestille tid til en paradentosebehandling hos Tandlægehuset i Herning så hurtigt som muligt.

Undgå nedbrydning af knoglen med paradentosebehandling

De typiske symptomer på paradentose er smerter i tandkødet, dårlig ånde og blødninger fra tandkødet, når du børster tænder. Vi vejleder og guider gerne, ligesom vi kan give mere information omkring forhandlingsforløbet i en paradentosebehandling.

​Vi anbefaler, at du kommer op og bliver undersøgt på klinikken ved mistanke om betændelse.

Manglende paradentosebehandling fører til varigt tab af tandens rodhindefibre, hvorpå knoglen langsomt nedbrydes. Tandkødslommen bliver med andre ord dybere og dybere, hvilket betyder, at tanden langsomt mister sit fodfæste.

​Formålet med behandlingen er med andre ord at standse sygdommen, så dine tænder ikke mister mere fæste.


​Ved mere omfattende paradentose kan det blive nødvendigt med en mindre tandkødsoperation, men indgrebet sker altid under lokalbedøvelse. Det er normalt et beskedent indgreb, og der er ikke større ubehag bagefter.

​Ved mindre paradentoseangreb kan vi nøjes med at fjerne tandsten og bakterier i tandkødslommen samt afglatte rodoverfladerne.

​​Ring for at aftale tid til undersøgelse af tænderne

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at aftale en tid til paradentosebehandling eller til en nærmere undersøgelse af dine tænder. Du kan ringe på telefon 97 22 07 00, eller du kan sende en e-mail til os på e-mail reception@tandlaegehuset.info.

​Firmainformation

Tandlæge Lars Rasch

CVR: 75871414

Adresseinformation

Kontaktinformation